Χαμός με το χρυσό βραχιόλι της Ιβάνκα Τραμπ

Ένα χρυσό βραχιόλι που φοράει η Ιβάνκα Τραμπ αναδεικνύεται σε σύμβολο της σύγκρουσης συμφερόντων που πολλοί εκφράζουν φόβους ότι θα υπάρξει στη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του ως προέδρου στην εκπομπή 60 minutes. Παρούσα ανάμεσα στην οικογένεια ήταν η θυγατέρα του εκλεγμένου προέδρου, η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φορούσε ένα ωραίο χρυσό βραχιόλι που ανδείχθηκε μάλιστα από τις τηλεοπτικές κάμερες και το είδαν οι σχεδόν 20 εκατ. Αμερικανοί που παρακολούθησαν αυτή τη δημοφιλέστατη εκπομπή.

Την επομένη, η εταιρεία κοσμημάτων της Ιβάνκα, η Ivanka Trump Fine Jewelry, έστειλε ένα email σε πολλούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με τη μόδα. Και το ηλεκτρονικό μήνυμα διαφήμιζε το συγκεκριμένο χρυσό βραχιόλι που τιμάται 10.000 δολάρια, πωλείται από την εταιρεία και την προηγουμένη είχε διαφημιστεί δωρεάν σε 20 εκατ. καταναλωτές.

«Ο μπαμπάς εξελέγη πρόεδρος. Η κόρη βλέπει την ευκαιρία να πουλήσει περισσότερα κοσμήματα. Με λίγα λόγια: ένας πρόεδρος που χρησιμεύει για να βγάζεις χρήματα», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος των New York Times Έρικ Λίπτον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο news.gr

loading...

 

Ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στην Μόδα, Χρήσιμες Συμβουλές

FOLLOW US ON

Translate