Το προκλητικό εξώφυλλο της Melania Trump και το κακό timing

‘Οπως είναι φυσικό, η οικογένεια Trump έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Μία είδηση κάνει κάθε μέρα την εμφάνισή της και μέχρι στιγμής όλες έχουν να κάνουν με κινήσεις που αφήνουν τον περισσότερο κόσμο άναυδο. Το τελευταίο «κατόρθωμα» έχει να κάνει με το νέο εξώφυλλο της Melania Trump στο περιοδικό Vanity Fair του Μεξικό, το οποίο έχει προκαλέσει διχασμό και μεγάλη αγανάκτηση, δεδομένης της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα σε Μεξικό και ΗΠΑ.

Το εξώφυλλο απεικονίζει την Πρώτη Κυρία να «τρώει» τα κοσμήματά της μέσα από ένα μπολ, με το κοινό να εκφράζει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του μέσα από τα social media. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Melania προκαλεί με μία φωτογράφισή της – μην ξεχνάμε ότι το 2000 είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το naked issue του περιοδικού GQ.

«Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ. Γιατί τρώει κοσμήματα;» ή «Είναι ταπείνωση για το Μεξικό» είναι μερικές από τις αντιδράσεις που είδαμε στο Twitter.

Το ζήτημα θεωρείται φλέγον όχι φυσικά επειδή τη βλέπουμε ως cover girl – δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε μια Πρώτη Κυρία στο εξώφυλλο glossy περιοδικού, άλλωστε η Michelle Obama είχε φιλοξενηθεί τρεις φορές στο εξώφυλλο της Vogue αλλά και σε τίτλους όπως το Seventeen και το Good Housekeeping. Το θέμα που προβληματίζει στην προκειμένη είναι το πραγματικά κακό timing, με όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ. Μπορεί η φωτογράφιση και η συνέντευξη μέσα στις σελίδες να μην πραγματοποιήθηκαν τώρα (πρόκειται για υλικό που υπήρχε στο αρχείο του GQ) σίγουρα όμως έρχεται να τεντώσει ακόμα περισσότερο το σχοινί.

jenny.gr

loading...

 

Ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στην Μόδα, Χρήσιμες Συμβουλές

FOLLOW US ON

Translate