Πώς να διατηρήσεις άψογο το μακιγιάζ σου τις βροχερές μέρες!

Το χιόνι έλιωσε και έδωσε τη θέση του στην βροχή. Έτσι είναι ο χειμώνας, σωστά; Αν και σεις δε θέλετε να βγαίνετε από το σπίτι με άψογο μακιγιάζ το οποίο γίνεται χάλια εξ’ αιτίας της υγρασίας και της βροχής, τότε διαβάστε μερικά tips μακιγιάζ!

Αρχικά, χρησιμοποιήστε primer: To προϊόν αυτό θα βοηθήσει το foundation σας να σταθεί για περισσότερο. Αν θέλετε ακόμη περισσότερη σταθερότητα ένα setting spray θα κάνει τη δουλειά!

Αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ: Μιλαμέ για την μάσκαρα και το eyeliner! Ναι, καλό θα ήταν τέτοιες μέρες να αποφεύγετε και το έντονο βάψιμο στα μάτια σας.

Δώστε λίγη λάμψη: Η μουντάδα τέτοιων ημερών είναι αρκετή! Βάλτε λίγο φως στην μέρα σας με κάποια shimmer σκιά.

Powder blushes: Πολύ καλύτερη εφαρμογή και μεγαλύτερη διάρκεια από τα αντίστοιχα υγρά προϊόντα, ειδικά τις βροχερές μέρες!

Μatte lipsticks: Είναι πολύ εκνευριστικό να φυσά αέρας και να κολλά στα χείλη σας, δεν είναι; Για να το αποφύγετε προτιμήστε ένα κραγιόν με matte υφή!

Και τέλος, επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μαλλιά μας, καλύτερα αυτές τις μέρες με την έντονη υγρασία και τους αέρηδες να τα κάνετε μια κοτσίδα ή ένα όμορφο κότσο. Ξέρω κάνει κρύο, αλλά είναι καλύτερο να λουστήτε το πρωί και το μεσημέρι να το ξανακάνετε;

infowoman.gr

loading...

 

Ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στην Μόδα, Χρήσιμες Συμβουλές

FOLLOW US ON

Translate