Οι τάσεις που φέρνει η μόδα του 2017

Ποια κομμάτια του 2016 καλύτερα να αφήσεις στην άκρη;

Γενικώς, η φάση είναι ότι φοράμε ό,τι θέλουμε, χωρίς να μας ενδιαφέρει και πολύ τι «είναι στη μόδα».

Ωστόσο, ένας οπτικός οδηγός με ό,τι μας φέρνει η μόδα του 2017 είναι πάντα χρήσιμος για να πάρουμε ιδέες και να «παίξουμε» με τα κομμάτια που ήδη έχουμε. Πάνω από όλα, οι τάσεις στη μόδα να ταιριάζουν στο προσωπικό μας στυλ…

Στο λαιμό

Τα τσόκερ, αυτά τα αγαπημένα αξεσουάρ των 90s που επέστρεψαν, τα χορτάσαμε το 2016. Δεν είναι ότι καταργούνται οριστικά (άλλωστε ποιος μπορεί να πει στην Kendal Jenner τι να κάνει;), αλλά η τάση διαφοροποιείται λίγο με την προσθήκη αλυσίδων. Είτε επιλέξεις μια λεπτή αλυσίδα, κολλητά στο λαιμό, είτε πολλές αλυσίδες και κολιέ το ένα πάνω από το άλλο είσαι μέσα.

To τζάκετ

Καλό το denim το jacket σου, αλλά υπάρχουν και άλλες -πιο κομψές- επιλογές. Οι τάσεις του 2017 λένε να θυμηθείς το βελούδο και ο πιο νεανικός τρόπος να το φορέσεις είναι σε ένα απλό σακάκι, με απλό το υπόλοιπο outfit. Μην ξεχνάμε ότι το βελούδο μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις καρνάβαλος αν φορεθεί έτσι.

Τα φλατ

Η μόδα δεν θα μας κάνει τη χάρη: από άσχημο παπούτσι σε άσχημο παπούτσι θα πηγαίνουμε. Πέρυσι, τα είπαμε εδώ, ήταν στη μόδα αυτά τα εφιαλτικά με το γουνάκι (είναι και Gucci τρομάρα τους), φέτος επιστρέφει η μύτη. Μήπως περιμένουμε έξαρση των κατσαρίδων; Ποιος ξέρει, εμείς απλώς καταγράφουμε, δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε…

Τα σκουλαρίκια

Είχαμε cuffs, αυτά τα σκουλαρίκια που πιάνουν όλο το πτερύγιο (δες εδώ όλα τα πιθανά είδη piercing) και επιστρέφουμε σε κάτι κλασικό και αγαπημένο: τα ογκώδη σκουλαρίκια. Με κλιπ (όπως της γιαγιάς σου) ή χωρίς, τα σκουλαρίκια αυτά έχουν ειδικό βάρος (διπλής) αυτή τη σεζόν.

Η δεκαετία

Πέρυσι τα 90s είχαν την τιμητική τους, φέτος θα θυμηθούμε τα 80s. Βάτες και τετραγωνισμένοι ώμοι, γυαλιστερά φορέματα, ογκώδη αξεσουάρ (τι λέγαμε πιο πάνω;), καλσόν δίχτυ, κολάν, θα τα θυμηθούμε όλα.

Οι ώμοι

Τα τελευταία 2 χρόνια ήθελαν τους ώμους έξω, να αερίζονται (δες εδώ). Τώρα έρχεται μια παραλλαγή της τάσης: αποκάλυψη του ενός ώμου, με ενδιαφέροντα κοψίματα. Μας αρέσει!

Το χρώμα του καλοκαιριού

Εντάξει, το καλοκαίρι θέλει γενικώς το χρώμα του, οπότε αυτά τα έντονα έχουν την τιμητική τους. Αν μπορούσαμε να πούμε ότι πέρυσι είδαμε αρκετά το πορτοκαλί φωσφοριζέ, φέτος θα λέγαμε ότι είναι η σειρά του ροζ. Που φυσικά, εμείς είχαμε πει από πέρσι ότι έχει πάρει τα πάνω του…

rise.gr

loading...

 

Ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στην Μόδα, Χρήσιμες Συμβουλές

FOLLOW US ON

Translate