Αυτό είναι το haircut που κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως οι περισσότερες celebrities δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα μοντέρνο haircut χωρίς φιλαρίσματα και μύτες, τουλάχιστον όχι τόσο έντονα και εμφανή. Δοκιμάζουν το blunt haircut, δηλαδή ένα ολόισιο κόψιμο.

Το Youweekly.gr σου παρουσίαζει τη Lena Dunham, που ζήλεψε το χτένισμα της Zoe Kazan, την οποία είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες με το κομψό blunt της, ανέβασε τη φωτογραφία της φίλης της στο Instagram με ένα σχόλιο, που αποδεικνύει πόσο πολύ το αγάπησε.

Το ίδιο είχαν κάνει λίγο καιρό νωρίτερα και οι αδερφές Khloe Kardashian και Kylie Jenner, οι οποίες μοιράστηκαν τις φωτογραφίες με το νέο τους haircut με τους followers τους και αμέσως έγινε το νέο hair trend του Instagram.

Ο κομμωτής Marcus Francis, ο οποίος αποκάλυψε πως και η Lena Dunham θέλει να δοκιμάσει το νέο haircut μόλις μακρύνουν τα μαλλιά της, δημιούργησε ένα παρόμοιο κούρεμα και στην Julianne Moore. Ο γνωστός hair stylist αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει αξιοζήλευτο και τα μαλλιά μοιάζουν λαμπερά, υγιή, περιποιημένα και καλοχτενισμένα κάθε στιγμή.

youweekly.gr 

loading...

 

Ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στην Μόδα, Χρήσιμες Συμβουλές

FOLLOW US ON

Translate