Απλές Συμβουλές Ομορφιάς για να Επιβιώσετε στον Χιονιά!

Πόσο όμορφα ήταν όλα χτες χιονισμένα; Υπέροχα σωστά; Εμείς που ζούμε στην πρωτεύουσα και δεν κάνουμε λευκά Χριστούγεννα, ξυπνήσαμε χτες στο πιο όμορφο χιονισμένο τοπίο και σπεύσαμε να βγούμε να ευχαριστηθούμε το χιόνι που στρώθηκε μέχρι και στην Γλυφάδα.

Βέβαια, ανακαλύψαμε όταν πια μπήκαμε στον καυτό αέρα του γραφείου πως το δέρμα μας μάλλον δεν πέρασε πολύ καλά κι έτσι έχουμε κάποια πράγματα να σου πούμε…

#1 Μην διανοηθείς να βγεις έξω χωρίς κρέμα
Μπορεί να βιάζεσαι να παίξεις με το χιόνι αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις λίγη κρέμα στο πρόσωπό σου αν δεν θέλεις να αποκτήσεις ξαφνικά αφυδατωμένη επιδερμίδα.

#2 Το ίδιο ισχύει και για το lip balm
Τα χείλη σου θα ξεραθούν, θα τα γλύφεις, θα ξεραίνονται περισσότερο και μέχρι να μπεις μέσα στο σπίτι (ή το γραφείο) θα έχουν γίνει χάλια. Όχι αν βάλεις lip balm που θα τα ενυδατώσει και θα τα προστατεύσει. Α! Και μην ξεχάσεις να το βάλεις στην τσέπη σου για συνεχόμενη ανανέωση!

#3 Μην βάλεις καυτό νερό στο πρόσωπό σου
Μπορεί ο πειρασμός να είναι μεγάλος αλλά πρέπει να το αποφύγεις. Το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα και αφαιρεί βίαια τα φυσικά του έλαια. Αυτά τα έλαια είναι η φυσική προστασία της επιδερμίδας σου από το κρύο και το περιβάλλον γενικά συνεπώς τα χρειάζεσαι…

faysbook.gr

loading...

 

Ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στην Μόδα, Χρήσιμες Συμβουλές

FOLLOW US ON

Translate